Alue D Golf Cup

Rajatila-kokouksessa pelataan viimeinen osakilpailu Alue D Golf Cupista, olethan mukana? Ajankohta on pe 27.9. päivällä. Samalla on mahdollista lyödä myös maailman pisin HOLE IN ONE, joten älä missaa tätä! Suomen ja Ruotsin aikaerosta johtuen maailman pisin HOLE IN ONE on mahdollinen väylällä 6. Lyönti kestää n. tunnin ja 5 sekuntia koska valtakunnan raja kulkee 6. viheriöllä. Lue lisää kentän ominaisuuksista.

Alue D Golf Cup 2013 sisältää viisi osakilpailua, jotka ovat 16.6. Liminlahdessa, 5.7. Siilinjärvellä, 31.8. Kajaanissa, 21.9. Ylä-Savossa ja 27.9. Meri-Lapissa.

Alue D Golf Cub 2013Aluetapahtumapäällikkö Outi Jauhiainen muistuttaa, että D Cuppiin saavat osallistua kaikki alueemme jäsenet, koejäsenet, senaattorit ja seuralaiset. Edellytyksenä on ainoastaan, että on jonkun golf –seuran jäsen. Innokkaimmat kiertävät kaikki pelipäivät, mutta on sallittua osallistua vaikka vain yhteenkin osakilpailuun. Ilmoittautumiset osakilpailuihin suoraan järjestävän kamarin yhteyshenkilölle, jotka löytyvät kiertuejulisteesta. Heiltä saa myös tarkempaa tietoa mm. kentästä, lähtöajoista ja muista tärkeistä asioista, vinkkaa Outi.

Outilla on Green Card ja hän kannustaa muitakin lajin pariin:
-Golf on oiva tapa verkostoitua, tavata tuttuja sekä tutustua uusiin ihmisiin. D Cup on rennon letkeä kesätapahtuma, jossa on hyvä fiilis! Jo sen vuoksi kannattaa osallistua!

Lisätietoja Rajatila-kokouksen osakilpailusta ja ilmoittautuminen kokouspäällikkö Jaana Kupiaiselle jaanasusanna.kupiainen@gmail.com.