Golf-kuningatar Jenni

Jenni Isoviita

Tällä viikolla esittelemme viime vuoden Golf D Cupin naisten sarjan voittajan Jenni Isoviidan Joensuun Nuorkauppakamarista.
 
Jenni aloitti golfin harrastamisen vuonna 1994. Hänen perheessään etenkin isä on innokas golfari, joten lajivalinta oli luonnollinen. Jenni on myös työskennellyt parina kesänä golfkentällä (Katinkulta golf, Vuokatti) golfisäntänä ja kilpailuisäntänä, joten golfin maailma on tullut naiselle tutuksi. Hänen golfseuransa on tällä hetkellä Tarinagolf, sillä hän asuu nykyään Siilinjärvellä. Jennin tasoitus on 18,1. Naisen golf-tausta on hyvä, mutta mitä viime vuoden Golf D Cupin voitto vaati? Annetaanpa Jennin kertoa:
 
-Voitto 2012 vaati tasaisia pelisuorituksia ja ahkeraa osallistumista kesän D-cupin osakilpailuihin. Tietenkin voitto tuntuu aina hyvältä. Yritän kesällä pelata niin paljon kuin mahdollista ja tällaiset kilpailutapahtumat hyvässä peliseurassa ovat mukava lisä. On myös mukava vierailla uusilla kentillä, iloitsee Jenni.
 
Jenni aikoo jatkaa golf-harrastusta tänäkin kesänä ja toivottavasti näemme hänet Golf D Cupin osakilpailuissa puolustamassa viime vuoden voittoaan. Golf D Cup starttaa 16.6. Liminganlahden osakilpailulla, joten nyt on aika kaivaa mailat esiin ja ilmoittautua kisaan!