IPP-ohjelma Ra(a)jat rikki!

IPP:t eli vuoden 2012 puheenjohtajat pääsevät testaamaan rajojaan Ra(a)jat rikki! -iippariohjelmassa, mutta myös hengähtämään ja rentoutumaan hetkeksi.

Lauantaiaamuna iipparit pääsevät kokeneiden taekwondoinien ohjauksessa tutustumaan korealaiseen itsepuolustuslajiin Taekwon-Doon. Näyttävän lajiesittelyn jälkeen osallistujat pääsevät  treenamaan liikkeitä ja otteita käytännössä ja lopuksi on vuorossa leikkimielinen vyökoe, jonka suorittaneet ansaitsevat erityisen, vain IPP 2012 varten tehdyn vyön todisteeksi taidoistaan. Mukaan iippari tarvitsee urheiluvaatteet ja pyyhkeen jalkojen pesua varten, sillä tätä lajia harrastetaan paljain jaloin. Hikitreeniä ei ole tiedossa, joten ohjelma sopii kaikenkuntoisille! Jos muutama hikipisara vierähtää niin suihkuunkin pääsee, mutta todennäköisesti selviää kainaloiden pesulla ja vaatteiden vaihdolla treenin jälkeen.

Liikunnallisen aamun jälkeen iipparit suuntaavat ansaitulle lounaalle Kaupunginhotellille muiden kokousvieraiden keskuuteen. Lounaan jälkeen Kaupunginhotellin saunaosasto ja uima-allas odottavat ja rentoutuminen voi alkaa. Viihtyisällä uima-allasosastolla iippareita odottaa myös yllätyksiä, joten tulehan iippari rikkomaan rajasi!

Aikataulu

9.45-11.30 Taekwon-Do
12.00 Lounas
13.00  Siirtyminen Kaupunginhotellin sauna- ja uima-allastiloihin