Lasten ohjelma

Rajatilassa huolehditaan perheen pienimmistä pohjoisen upealla vieraanvaraisuudella. Varaa lapsellesi nyt lasten ohjelma niin päiväksi kuin illaksi! Tee se 20.9. mennessä, jotta osaamme varata tarpeeksi kaitsijoita :) Päivän ohjelma maksaa vain 20 €/tenava ja Kemin Naisvoimistelijoiden ohjaajat ovat huolehtimassa koko päivän pikku pilteistä. Vanhemmat voivat keskittyä koulutuksiin kaikessa rauhassa.

Mitäs muksuille on sitten keksitty? Aamupäivä vietetään touhuten KNV:n jumppaohjaajien ohjauksessa VPK:n kauniissa juhlasalissa aivan Tornion kaupunginhotellin naapurissa. Luvassa on temppurataa, ohjattua jumppatuokiota ja monenmoista mukavaa. Lounaan jälkeen hengähdetään hetki satuhetken ajaksi ja sitten alkaakin seikkailu ulkomaille! Viemme nimittäin lapset joka tenavan toivepaikkaan Haaparannalle Candy Worldiin leikkimaahan! Lapset palautamme Tornion kaupunginhotellille viiden aikaan. Kemin Seudun Osuuspankki ja Tornion Osuuspankki mahdollistavat tämän kaiken, joten nyt varaamaan lapsille mielekästä tekemistä!

Lasten ohjelman hinta on 20€/lapsi. Ohjelma soveltuu parhaiten kolmesta ikävuodesta ylöspäin. Huomaathan ilmoittaa erityisruokavalioista rekkaroinnin yhteydessä! Tervetuloa tenavat Tornioon!

Ilmoita lapsesi 20.9. mennessä osoitteeseen jaanasusanna.kupiainen@gmail.com

Aikataulu

Kokoontuminen klo 9.00
Vpk:n salissa ohjattua jumppaa
Klo 12.00 lounas
Klo 13.00 lepohetki hotellihuoneessa
Klo 14.00 siirtyminen Candy Worldiin
Klo 17.00 Paluu hotellille

Lasten iltahoito

Varaa lapsellesi myös iltahoito ilmoittamalla siitä kokouspäällikölle. Hintana on 8 €/h Kaitseminen tapahtuu jokaisen perheen omassa hotellihuoneessa. Lastenhoitajia on rajattu määrä, joten nopeat syövät hitaat!