Yhteistyökumppanit

 TornioHaaparantaTornion kaupunki

Rajattomien mahdollisuuksien kaupunki, joka huolehtii asukkaittensa hyvinvoinnista kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti niin, että Tornio on kaikille kuntalaisille hyvä paikka asua, elää ja kouluttautua sekä tehdä työtä ja yrittää. Yhdessä Haaparannan kanssa TornioHaparanda tarjoaa asukkailleen ja yrittäjilleen käyttöön kahden maan palveluverkoston.

Rajalla På GränsenRajalla På Gränsen -kauppakeskus

Kauppakeskus Rajalla – På Gränsen on Suomen ja Ruotsin valtakunnanrajalla Torniossa sijaitseva kauppakeskus, jonka takaseinustalta on valtakunnanrajalle noin 10 metriä. Kauppakeskus on osa Tornion ja Haaparannan yhteishanketta kaupunkien keskustojen yhdistämiseksi. Rajan läheisyyden vuoksi kauppojen aukioloaikoja ei ole rajoitettu.

Lapin KauppakamariLapin Kauppakamari

Lapin kauppakamari luo toiminnallaan taloudellista menestystä jäsenyrityksilleen ja alueen elinkeinoelämälle. Kauppakamari tunnetaan jäsenyritystensä arvostettuna ja aktiivisena vaikutuskanavana suhteessa viranomaisiin. Kauppakamari tarjoaa jäsenilleen korkealaatuisia koulutus-, edunvalvonta- ja viranomaispalveluja sekä muita neuvontapalveluja joko suoraan tai kauppakamariverkoston kautta.

FennovoimaFennovoima

Fennovoima rakentaa Suomeen uutta ydinvoimaa, jolla tuotetaan kohtuuhintaista sähköä elinkeinoelämälle ja kotitalouksille, parannetaan Suomen sähköomavaraisuutta ja lisätään kilpailua sähkömarkkinoilla.

Tornion KaupunginhotelliKaupunginhotelli

Tornion Kaupunginhotelli on ollut kaksoiskaupungin merkittävin majoitus-, kokous- ja virkistäytymispaikka jo lähes sadan vuoden ajan. Kaupunginhotelli sijaitsee Tornionjoen rannalla, aivan kaupungin keskustassa. Tornion ja Haaparannan palvelut ja nähtävyydet ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Kemi-Tornio alueen kehittämiskeskus ry

Kemi-Tornio alueen kehittämiskeskus ry on Kemin ja Tornion kaupunkien sekä Keminmaan, Simon, Tervolan ja Haaparannan kuntien vapaaehtoinen yhteistyöelin. Kehittämiskeskuksen toiminta-ajatuksena on tukea ja edistää Kemi-Tornio-Haaparanta-alueen markkinointia ja edunvalvontaa, elinkeinojen kehittämistä, kansainvälistymistä sekä palvelutoimintaa kuntien ja elinkeinoelämän vapaaehtoisella yhteistyöllä.

Kemi-Tornion ammattikorkeakouluKemi-Tornion Ammattikorkeakoulu

Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu on osaava kouluttaja ja kehittäjä. Rakennamme Lapin tulevaisuutta asiakaslähtöisesti ja aktiivisesti maakunnan kehitystyöhön osallistuen. Koulutamme hyvinvointi-, liiketoiminta-, teknologia- ja kulttuuriosaajia hyödyntäen uusinta teknologiaa. Teemme alueen elinkeinoelämää ja hyvinvointia edistävää soveltavaa tutkimus- ja kehitystyötä.

Pohjolan Sanomat

Pohjolan Sanomat on Meri-Lapin alueella seitsemän kertaa viikossa ilmestyvä sanomalehti, joka perustettiin vuonna 1915.

Wetteri

 Wetteri

Wetteri-konserni kuuluu neljän suurimman suomalaisen yksityisen autoliikkeen joukkoon. Konserniin kuuluu henkilöautojen myynnistä, huollosta ja varaosaliiketoiminnasta vastaava Wetteri Oy sekä raskaan kaluston puolella toimiva Wetteri Power Oy. Wetterin edustuksiin kuuluvat Volvo-, Land Rover-, Range Rover-,  Ford-, Jaguar-, BMW-, Mini-, Honda-, Mazda-, Hyundai-, Fiat-, Alfa Romeo-, Lancia-, Jeep-, Subaru- ja Kia –henkilöautot sekä Fiat- ja Ford –tavara-autot. Merkkiedustukset vaihtelevat paikkakunnittain. Autojen myynnin lisäksi Wetteri hoitaa edustamiensa merkkien huolto-, varaosa- ja vauriokorjaamopalvelut.

Kide SolutionsKide Solutions Oy

Kide Solutions on torniolainen ohjelmistoyritys, jonka toteuttamat Rajatila 2013! -sivut ovat. Nettisivujen lisäksi Kide Solutions tuottaa DUUO dialogitulkki -ohjelmistoa, jolla erikieliset ihmiset voivat kommunikoida ilman yhteistä kieltä esimerkiksi tehdasalueilla, satamissa tai terveyskeskuksissa. Uusin tuotteemme on DUUO Emergency Nurse, joka on iPad-sovellus ambulansseihin ja päivystysvastaanottoihin potilaiden ja henkilöstön väliseen kommunikointiin 13 eri kielellä.

Kemin KuvaamoKemin Kuvaamo

Kemin Kuvaamo on ottanut ensiluokkaiset Rajatila-kuvat. Kuvaaja Mika Ahonen kuvaa muoto- ja ryhmäkuvien lisäksi myös tapahtumia ja tilaisuuksia sekä tuotekuvia ja lehtikuvia.

Kemin LaskuvarjokerhoKemin Laskuvarjokerho

Tandem-hypyn kokousvieraille järjestää Kemin Laskuvarjokerho. Kerholla on oma hyppykone, dieselmoottorilla varustettu Cessna 182 (OH-CHV). Koneeseen mahtuu 5 hyppääjää ja lentäjä. Hyppy tapahtuu noin 4000 metrin korkeudesta ja varjo avataan 1800 metrissä. Tandemhypyllä pääset tuntemaan vapaapudotuksen hurmaa, pääset nauttimaan noin 200km/h tuntinopeudesta. Vapaapudotus kestää noin 45 sekuntia. Varjon varassa lennellään 4-5 minuuttia ennen laskeutumista.

Dancing FoolsDancing Fools

Dancing Fools ry. on 1999  perustettu Simo-Kemi alueella toimiva tanssiyhdistys. Sunnuntaisin Maksniemessä opetetaan uusia tansseja helpoista haastavampiin. Opetustanssit valikoituvat yleensä kulloinkin vallalla olevien radiossa ja clubeilla soitettujen hittibiisien mukaan, yleensä ulkomaalaisten tekemiin koreografioihin. Energiseltä esiintymisryhmältä voi tilata myös monenlaisia esityksiä, mm. karnevaalisambaa huikeine asuineen, raisua westernpoljentaa sekä riehakasta showmeininkiä. “Dance first. Think later. It´s the natural order!”

Easy Line HostEasy Line Host

Easy Line Host tarjoaa laadukkaita ja edullisia Internet-palveluita vuosien kokemuksella. Tarjontaan kuuluvat domain-osoitteet, hosting-palvelut, sähköpostit, virtuaalipalvelimet ja paljon muita palveluja.

Tornion Taekwon-DoTornion Taekwon-Do -seura

Tornion Taekwon-Do -seura on aktiivinen ja yksi Suomen suurimmista seuroista. Meilä harjoittelee B-junioirit, A-juniorit sekä seniorit ITFTAekwon-Doa jonka osa-alueet ovat liikesarjat, ottelu, itsepuolustus, voimamurskaus ja erikoistekniikat. Meiltä harrastaja saa jämäkkää mutta lämminhenkistä opastusta elämäntielle. Lapsia ja nuoria sekä aikuisia opastetaan ja kannustetaan lajiimme kuuluvien pääperiaatteiden mukaiseen elämään. Pääperiaatteet ovat: Rehellisyys, Kohteliaisuus, Itsehillintä, Uutteruus ja Lannistumaton henki.

Tornion Osuuspankki

Tornion Osuuspankki on Tornion kaupungin alueella 3 konttoria ja 3 itsepalvelupistettä. Tornion Osuuspankki tarjoaa asiakkaille kaikkia nykyaikaisen finanssipalveluyrityksen tuotteita perinteisistä pankkipalveluista vakuutuksiin ja asiantuntijapalveluihin. Pankki omistaa myös oman kiinteistövälityspalveluja tarjoavan Tornion OP-Kiinteistökeskuksen. Tornion Osuuspankki on omalla alueellaan merkittävä yksityishenkilöiden, yritysten ja maatalousyrittäjien rahoittaja.

Kemin Seudun Osuuspankki

Kemin Seudun Osuuspankki on vahva paikallinen finanssiyritys. Toimimme Kemin kaupungin sekä Keminmaan ja Simon kunnan alueella. Palveluverkostomme on tällä alueella kattava; Kemissä yksi konttori, Keminmaassa yksi ja Simossa yksi konttori. Rahan nostoon tarkoitettu Otto.-käteisautomaatti on pääkonttorilla.  Internet-asiakaspääte on kaikissa konttoreissa.  Tarjoamme parasta asiantuntijapalvelua rahoitus-, sijoitus-, ja maksuliikepalveluissa. Pankki omistaa kiinteistövälityspalveluja tarjoavan Kemin OP-Kiinteistökeskus Oy:n. Pohjola Vakuutus Oy:n vakuutustuotteet ovat myös osa laajaa palvelutarjontaamme.

Ihanasti Training

Ihanasti Training tarjoaa ryhmäliikunta-, hyvinvointi-, painonhallinta- ja personal training -palveluita Rovaniemi- Kokkola -akselilla. Yrityksille Ihanasti Training tarjoaa räätälöityjä paketteja aina kulloisenkin tarpeen mukaan mukaan lukien henkilöstöjohtamisen konsultointi työhyvinvoinnin näkökulmasta. Rajatilassa Minna tarjoaa huippuedullisesti kehonkoostumusmittauksia lauantaina 28.9. klo 14 – 16 välisenä aikana.

Lisätietoja: http://www.ihanastitraining.com/